nedelja, 9. december 2007

Današnji dan...

...je bil spet eden izmed bolj 'napornih' dni :)

No ja, da se vam ne bom zasmilila. Nisem počela nič takega...razen da sem dobila nazaj voljo do kuhanja in sem že zjutraj začela pripravljati stvari za kosilo.
Na jedilniku je bil pečen piščanec, polnjen z kruhovim nadevom in šunko, ter motovilec v solati. Očitno še nisem izgubila svojega občutka za kuhanje ker sem bila pohvaljena da sem dobr skuhala :)

Popoldne pa smo odšli na Javor, kjer smo sestavili posteljo v Ninini sobi, malo premetali naokoli pohištvo (seveda sem jaz našla najbolj pametno rešitev, kako vse omare spraviti notr). Malo sem še razmišljala kako bi opremila svojo spalnico in mislim da imam skorj celotno idejo že izdelano. Samo malo za razmišljanje...kitajski stil bo verjetno ;)

No za večerjo me je ponovno prijela želja po kuhanju in sem naredila angleške palačinke, z nutelo in banano..mmmm...

Zdaj pa bom pogledala Briljantino, nato pa pod tuš, se nafilati z lekadoli da bom do jutri že čisto ok, ko gremo gledat predstavo.

3 komentarji:

  1. a ste spravli posteljo v sobo? seveda da dobro kuhas pa peces tudi, sedaj imam v dobrem TRI nadstropno rojstnodnevno torto.. njami!!

    OdgovoriIzbriši
  2. ja smo spravil postlo v sobo..sam kaj ko nisi takoj na začetku mene vprasšal za njenje bi jim prihranila velik časa :)
    joj lubica, sej veš da dobiš to tri nadstropno torto, sam da mam jaz kej časa ( ni več tko kot včasih ko sem ga mela ful velik frej) :)

    OdgovoriIzbriši
  3. sm vesela da ste jo spravli noter.. da bo uporabna. midva nisva prvo noc nic spala ker je blo vse trdo, danes pa sva spala ko zaklana in je sva zadovoljna

    OdgovoriIzbriši